Smørbar

Honningen slynges op til 3 gange om året, derfor vil nektaren også være hentet fra vidt forskellige blomster.

Forårshonning: Høstet i juni. Fra biernes bestøvning af blomstrende frugttræer, buske, raps og pil. Mild og fast honning

Raps Honning: Høstet i juni. Fra biernes bestøvning hovedsageligt af rapsen, mild i smagen og mere fast end forårshonning.

Sommerhonning: Høstet i juli. Fra biernes bestøvning af sommerblomster og hvidkløver. Medium i smag og fasthed. 

Sensommerhonning: Høstet i august. Fra biernes bestøvning af lind, hvidkløver og sensommerens vilde flora. Krydret smag og blød. Kan med fordel opbevares på køl.

Blandingshonning: Det er det muligt at blande honning, typisk forår og sensommer honning man vil derved få en honning der smager af mere end forårshonning, og mere fast end sensommerhonning. 

Flydende

Flydende honning: er meget eftertragtet, men dansk flydende ubehandlet honning krystallisere, forårshonning typisk efter 2-4 uger hvorimod efterårs honning ofte vil holde sig flydende flere måneder